Hvad kan vi hjælpe dig med?

Find login oplysninger

Du finder dit brugernavn og din adgangskode på din faktura.

Selvbetjening

På selvbetjeningen kan du få et overblik over dine regninger og vandforbrug. Du har også mulighed for at indberette flytning eller kommunikere direkte med os.

LEDNINGSNET OG FORSYNINGSOMRÅDE

Her på siden har du mulighed for at se kortet over Daugård Vandværks ledningsnet. Du klikker bare på linket der står “Kort” på, for at komme ind på vores kort over vores ledningsnet. Herunder står der en vejledning til hvordan du bruger kortet og hvad du kan gøre med kortet.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid ringe eller skrive til os.

Oplysninger om kort :

Kortet er ikke et matrikelkort, men viser brugsgrænser.
Den stiplede linie fra stophane til ejendom, er ikke jordledning til ejendom.
Stophaner er målsat med målebånd og hoved- og Forsynings ventiler er opmålt med GPS.

Vejledning til kort:

Klik her: Kort
På kortet har du forskellige muligheder;
Du kan vælge hvilke lag du gerne vil se, om du vil have grundkort og matrikel med eller hvilke ting du ikke vil se.

Du kan klikke på kiggerten lige under “lag” for at foretage en søgning. Du kan vælge mellem “adresse”, “knude-” og “komponent ID”. Så skal du bare indtaste dine informationer, og færdiggøre din søgning, ved at klikke på kikkerten under søgefelterne.Så skal du bare vente på at kortet tilpasser sig dine informationer.


Udskrivning af kort :

Hvis du gerne vil udskrive kortet kan du gøre det ved at klikke på “Udskriv” der er markeret med en printer.

Næste skridt er at vælge det område du vil have på dit udskrift. Når du trykker på “Udskriv” kommer der en boks frem, med røde kanter. De tegninger der er indenfor den røde kasse, er de tegninger du kommer til at se på dit udskrift. Her kan du zoome ind eller ud for at få mere eller mindre information på din udskrift. Du kan også klikke og trække med musen for at vælge et andet område.

Når du så er klar til at printe ud, vælger du bare din papirstørrelse, om det skal være liggende format, om den røde ramme skal låses, så den ikke kan gøres større, dit måleforhold, om rammen skal vises som stående eller liggende format og du kan skrive eventuelle kommentarer på din udskrift.

Så klikker du bare på “Udskriv” også kommer dit kort ud på det valgte papir.

MÅSKE NEDENSTÅENDE KUNNE HAVE DIN INTERESSE...